České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu. Nahlédněte do její kuchyně a nechte se zlákat jedinečnými recepty vycházejícími z přirozeného koloběhu české přírody! Jednotlivé kapitoly kopírují střídání ročních období a doplňují je ukázky tradičních řemesel.
ISBN: | 978-80-264-3346-0 |
EAN: | 9788026433460 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran |
280 stran |
Datum vydání |
02. 11. 2020 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Petra Burianová |
Nakladatelství |
CPress |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |