Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Angličtina pro číšníky, kuchaře a gastronomii

Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti profesní angličtiny. Učebnice je koncipována do 20 lekcí, které jsou zpracovány přehlednou a logickou formou umožňující studentovi snadnou orientaci. Jednotlivé lekce se zaměřují především na získání a rozvíjení komunikativních schopností, porozumění obecnému i odbornému textu a práci s odbornou slovní zásobou. Volba mluvnického učiva je výběrová, protože je podřízena sledovanému cíli, tedy naučit studenty správně anglicky komunikovat v praxi číšníka nebo kuchaře a použít přitom odpovídající terminologii a vhodnou mluvnickou strukturu. Jednotlivé lekce obsahují úvodní část, zpravidla typu Čtení nebo Poslech, následuje část ROZŠIŘUJEME SI SLOVNÍ ZÁSOBU, ve které se postupně buduje znalost odborných výrazů z oboru gastronomie, částečně i hotelnictví. Toto další rozšíření slovní zásoby o strukturovanou anglicko-českou odbornou slovní zásobu má sloužit jako cenný zdroj informací jak pro studenty, tak pro další zájemce o obor. Velká pozornost je věnována popisu jídel a technologickým postupům jejich přípravy. Část mluvnice obsahuje nezbytný gramatický výklad včetně cvičení, která slouží k upevnění a nácviku vysvětleného mluvnického učiva.
ISBN:978-80-87865-64-4
EAN:9788087865644
Doporučená cena:389 Kč
Počet stran 358 stran
Datum vydání 27. 08. 2020
Pořadí vydání 2.
Jazyk český, anglický
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Autor: Dagmar Lanská
Autor: Jaroslava Kutová
Nakladatelství Ekopress, s.r.o.
Tématická skupina 10 - Učebnice
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace