![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
ISBN: | 80-200-1325-3 |
---|---|
EAN: | 8020013253 |
Doporučená cena: | 325 Kč |
Počet stran | 280 stran |
Pořadí vydání | 1 |
Datum vydání | 1. 12. 2005 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | ostatní |
Nakladatelství | Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. - nakl. Academia |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |
![](/front-module/image/logo.png)