Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

The Diffusion of Food Culture in Europe from late eighteenth century to the present day

Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.

ISBN:80-200-1325-3
EAN:8020013253
Doporučená cena:325 Kč
Počet stran 280 stran
Pořadí vydání 1
Datum vydání 1. 12. 2005
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk ostatní
Nakladatelství Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. - nakl. Academia
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace