Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z „oživlého“ naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i zcela zdravému člověku a patrně jej uvítají i ti, kterým běžně prodávaný kvasnicový chléb činí zdravotní problémy. Tegralové pečivo je chuťově, druhově, konzistencí i počtem možných přísad velmi variabilní.
ISBN: | 80-86231-13-5 |
---|---|
EAN: | 8086231135 |
Doporučená cena: | 118 Kč |
Počet stran | 120 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 22. 9. 2000 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Start |
Tématická skupina | 9 - Umění |