Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství. Obecné zásady výroby potravin. Konzervace potravin a technologie masa. Technologie mléka a mlékárenských výrobků. Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky. Fermentační technologie. Technologie sacharidů. Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.

ISBN:978-80-7418-145-0
EAN:9788074181450
Doporučená cena:590 Kč
Počet stran 588 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 12. 12. 2012
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství KEY Publishing s.r.o.
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace