Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství. Obecné zásady výroby potravin. Konzervace potravin a technologie masa. Technologie mléka a mlékárenských výrobků. Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky. Fermentační technologie. Technologie sacharidů. Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
ISBN: | 978-80-7418-145-0 |
---|---|
EAN: | 9788074181450 |
Doporučená cena: | 590 Kč |
Počet stran | 588 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 12. 12. 2012 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | KEY Publishing s.r.o. |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |