Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Technologie přípravy pokrmů 6Ryby

Poslední díl z šestidílného kompletu učebnic pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Šestý díl je věnován mořským rybám, mořským plodům, rybám sladkovodním, specialitám a vhodným přílohám.

ISBN:978-80-7373-114-4
EAN:9788073731144
Doporučená cena:155 Kč
Počet stran 140 stran
Rozměr 210x297 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 29. 5. 2012
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Fortuna
Tématická skupina 11- Tělovýchova a sport
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace