Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Cílem učebnice je poskytnout žákům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické.

ISBN:978-80-7216-284-0
EAN:9788072162840
Doporučená cena:140 Kč
Počet stran 152 stran
Pořadí vydání 3.
Datum vydání 10. 11. 2010
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Septima, s. r. o.
Tématická skupina 11- Tělovýchova a sport
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace