![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Pikantní epizody a chutné recepty Josef Imbach jako teolog dobře ví, že nejen chlebem živ je člověk, ale že jídlo a pití udržuje tělo i ducha pohromadě. Ve své knize zve čtenáře na exkurzi, jaké pokrmy se v průběhu dějin podávaly na stolech klášterů a církevních dvorů. Nenabízí při tom jen úctyhodné množství receptů, které si dnešní čtenář může sám vyzkoušet, ale kuchařské návody zároveň prokládá řadou příběhů a historek, mimo jiné o tom, jaký vztah měli ke kuchyni někteří světci, proč pověry prochází žaludkem, čím se zaobírali kuchaři papežů, nebo jak vypadaly církevní posty...
ISBN: | 80-7178-912-7 |
---|---|
EAN: | 8071789127 |
Doporučená cena: | 357 Kč |
Počet stran | 200 stran |
Rozměr | 160x230 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 10. 10. 2005 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Pešková, Renata |
Nakladatelství | PORTÁL, s. r. o. |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |
![](/front-module/image/logo.png)