Základ nápaditých receptů jídel tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů. Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono, zpestří chuť i vůni podávaných pokrmů. Údaje o době vaření, náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem, pomohou při výběru i přípravě. Lákavé fotografie Vás přesvědčí, že bez těstovin to v současné kuchyni nejde.
ISBN: | 978-80-249-1051-2 |
---|---|
EAN: | 9788024910512 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 400 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 17. 7. 2008 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Žejdlová, Klára |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |