Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Steaky

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.

ISBN:978-80-249-1633-0
EAN:9788024916330
Doporučená cena:349 Kč
Počet stran 144 stran
Rozměr 207x232 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 21. 12. 2011
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Zemanová, Veronika
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace