Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
ISBN: | 978-80-249-1633-0 |
---|---|
EAN: | 9788024916330 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Rozměr | 207x232 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 21. 12. 2011 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Zemanová, Veronika |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |