Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Služby společného stravování

Charakteristika forem společného stravování a jejich postavení v cestovním ruchu. Podmínky pro podnikání ve stravování, úloha a obsah podnikatelského záměru, materiální vybavení pohostinské provozovny, využití informačních systémů. Význam a hodnocení kvality.

ISBN:978-80-245-2029-2
EAN:9788024520292
Doporučená cena:149 Kč
Počet stran 130 stran
Rozměr 210x297 mm
Pořadí vydání 3. aktual.
Datum vydání 12. 5. 2014
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace