![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
ISBN: | 978-80-249-2172-3 |
---|---|
EAN: | 9788024921723 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 216 stran |
Rozměr | 125x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 7. 2013 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Ilustrátor: | Bozděchová, Martina |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)