Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Slezská kuchyněKrajové speciality

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

ISBN:978-80-249-2172-3
EAN:9788024921723
Doporučená cena:229 Kč
Počet stran 216 stran
Rozměr 125x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 7. 2013
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Ilustrátor: Bozděchová, Martina
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace