![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Nyní poznáme tajemství přípravy světoznámě proslulých i lokálních specialit japonské kuchyně včetně používaných ingrediencí a seznámíme se i s japonským gastronomickým místopisem. Kniha navazuje na tituly Skvělá chuť Thajska, Skvělá chuť Maroka a Skvělá chuť Španělska.
ISBN: | 978-80-204-1658-2 |
---|---|
EAN: | 9788020416582 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 31. 12. 2007 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Kočová, Jaroslava |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)