![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Zajímavě sestavená kniha je určena jak milovníkům burgerů, tak i těm, kteří se do tajů tohoto fenoménu teprve chystají proniknout. Stránky jsou rozstřiženy na jednotlivé recepty na burger, omáčku, oblohu a bulku – vše, co do správného burgeru patří. Kroužková vazba umožní listovat mezi jednotlivými recepty a kombinovat je podle momentální chuti či dostupných surovin. Pro snadnou orientaci jsou místo stránek očíslovány jednotlivé recepty. Uvedeny jsou i tipy na dokonalý klasický burger počínaje nákupem, přes správnou kuchyňskou přípravu a tvarování až po opékání. Na konci knihy jsou shrnuty základní recepty a metody, na které se v receptech odkazuje, a pro rychlejší orientaci jsou vyjmenovány rychlé kombinace, jež fungují vždy. Mnohé recepty z této knihy jsou vhodné i pro ty, kteří mají speciální dietní požadavky, nebo ty, kdo drží určitou dietu, a jsou proto rozděleny na recepty vegetariánské, veganské, nemléčné, bezlepkové, paleo a dietní.
ISBN: | 978-80-204-3748-8 |
---|---|
EAN: | 9788020437488 |
Doporučená cena: | 289 Kč |
Počet stran | 96 stran |
Rozměr | 160x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 10. 2015 |
Vazba | kniha, kroužková vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Mandelíková, Jana |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)