Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.
ISBN: | 80-249-0756-9 |
---|---|
EAN: | 8024907569 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 288 stran |
Rozměr | 145x170 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 11. 2006 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Eugen Štumpf |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |