Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

SýryDruhy a Recepty

Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.

ISBN:80-249-0756-9
EAN:8024907569
Doporučená cena:249 Kč
Počet stran 288 stran
Rozměr 145x170 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 9. 11. 2006
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Eugen Štumpf
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace