Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Síla přírodní fermentaceJedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin.

ISBN:978-80-247-5214-3
EAN:9788024752143
Doporučená cena:297 Kč
Počet stran 256 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 1. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Ouhrabková, Zuzana
Nakladatelství Grada Publishing, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace