![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin.
ISBN: | 978-80-247-5214-3 |
---|---|
EAN: | 9788024752143 |
Doporučená cena: | 297 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 27. 1. 2015 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Ouhrabková, Zuzana |
Nakladatelství | Grada Publishing, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |