![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Fondánový nákyp z tmavé čokolády, neodolatelně hladká krémová mléčná rýže, šťavnaté ovoce, křupavá banánová tempura máčená v karamelové omáčce nebo osvěžující citronový tvarohový koláč... Jejich příprava zabere pouhých 5, 10, 15, 20, 25 a 30 minut. Potřebujete pár základních surovin a tuto knihu. Je tak snadné připravit lahodné, nápadité dezerty svůdných chutí a vůní!
ISBN: | 978-80-249-1662-0 |
---|---|
EAN: | 9788024916620 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 189x243 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 21. 2. 2012 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Kalábová, Eva |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)