Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Ryby

Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole.

ISBN:978-80-249-0970-7
EAN:9788024909707
Doporučená cena:239 Kč
Počet stran 160 stran
Rozměr 210x270 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 30. 1. 2008
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Štumpf, Eugen
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace