Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.
ISBN:978-80-7541-345-1
EAN:9788075413451
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 64 stran
Datum vydání 2023
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Matthias F. Mangold
Nakladatelství JAN VAŠUT s.r.o.
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace