Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníku na výživu slouží jako lék proti mnoha nemocem a potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit jednoduše a rychle – péct v troubě, opékat na pánvi, grilovat pomocí kuchyňského či venkovního grilu, smažit, dusit i vařit ve vodě či v páře, přidávat do polévek, rizota, těstovin i do salátů. Ať už jíte rybu pro zdraví nebo kvůli tomu, že vám prostě chutná, vyzkoušejte vynikající recepty z této knihy – třeba mexickou rybí polévku s pečenými rajčaty, bramborový koláč s uzeným lososem, rybu pečenou v alobalu s bylinkami, plody moře po thajsku či salát s lososem a avokádem.·přes sto receptů na lahodné klasické i nevšední pokrmy·krátký úvod ke každé kapitole s praktickými tipy·přehledný seznam surovin a srozumitelný postup přípravy·inspirativní barevná fotografie u každého receptu
ISBN: | 978-80-7391-238-3 |
EAN: | 9788073912383 |
Počet stran |
240 stran |
Datum vydání |
3. 3. 2010 |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |