![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře. Série fotografií zobrazují názorně krok za krokem, jak se jednotlivé druhy ryb správně zbavují šupin, kuchají a porcují. Kniha vás také seznámí se světem nejrůznějších mušlí a šneků a získáte v ní užitečné informace o jejich nákupu i uchovávání. A hlavně – fotografie přibližují detailní postupy, jak si s těmito mořskými delikatesami poradit v kuchyni i u stolu.
ISBN: | 978-80-7352-804-1 |
---|---|
EAN: | 9788073528041 |
Doporučená cena: | 999 Kč |
Počet stran | 320 stran |
Rozměr | 230x300 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 26. 10. 2007 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | ostatní |
Nakladatelství | V. Svojtka & Co. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)