Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Tato knížka vám nabídne také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes dipy a chutná hlavní jídla až až po dezerty.
ISBN: | 978-80-264-1998-3 |
EAN: | 9788026419983 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran |
296 stran |
Rozměr |
167x225 mm |
Datum vydání |
23. 07. 2018 |
Pořadí vydání |
1. |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Anton Enns |
Autor: |
Nadja Buchczik |
Nakladatelství |
CPress |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |