![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Plnobarevná publikace přináší historické recepty ze zámeckých kuchyní, které byly objeveny mezi archivními zápisy a pocházejí z přelomu 19. a 20. století. Recepty si zapsaly majitelky zámků v Kanicích a Lštění (okres Domažlice) a v Halži (okres Tachov). Vedle receptů kniha obsahuje historické úvody k jednotlivým sídlům a osudy osob, s nimiž recepty souvisejí. Na 160 receptů je doplněno fotografiemi pokrmů i fotografiemi kuchařek, které si je zapsaly. Publikace vychází v česko-německém jazyce a je volným pokračováním knihy "Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí".
ISBN: | 978-80-87316-34-4 |
---|---|
EAN: | 9788087316344 |
Doporučená cena: | 285 Kč |
Počet stran | 244 stran |
Rozměr | 167x245 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 9. 2013 |
Jazyk | český, německý |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Ilustrátor: | Šlechtová, Jana |
Překladatel: | Vondrušová, Alena |
Nakladatelství | Nakladatelství Českého lesa |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)