Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Receptář pokrmů ze špaldypřes 200 vyzkoušených receptů

„Špalda je to nejlepší obilí – je výživná, plná síly a stravitelnější než všechny ostatní zrniny. Tomu, kdo ji požívá, poskytne zdatné tělo a tvoří dobrou krev. Duši pak lidskou obveseluje a plní jarostí.“ Takto o nejstarší evropské obilnině hovoří legendární léčitelka a vizionářka z 12. století, abatyše Hildegarda z Bingenu. Tato ještě před deseti lety málem zapomenutá plodina dnes zažívá svou renesanci. I když je to téměř nešlechtěná obilnina, co do jakosti překonává dnes nejpoužívanější pšenici takřka ve všech ohledech. Obsahuje více bílkovin (na něž je dokonce bohatší než drůbeží maso), v ideálním poměru kombinuje nejdůležitější esenciální aminokyseliny, uhlohydráty, stopové prvky, vitaminy a vysoké procento vlákniny.

ISBN:80-7336-279-1
EAN:8073362791
Doporučená cena:198 Kč
Počet stran 204 stran
Pořadí vydání 1
Datum vydání 25. 9. 2005
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Jazyk ostatní
Nakladatelství Nakladatelství Fontána
Tématická skupina 0 - Teologie, duchovní nauky
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace