![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek. Autorka nabízí informace, rady, tipy a hlavně recepty na to, jak vlastně „nevařit“, a přitom připravit chutné jídlo, třeba i příjemně teplé.
ISBN: | 978-80-7543-065-6 |
---|---|
EAN: | 9788075430656 |
Doporučená cena: | 329 Kč |
Počet stran | 112 stran |
Rozměr | 230x207 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 20. 6. 2016 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Talpress, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)