Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

První kroky v kuchyni

Hrníčková kuchařka První kroky v kuchyni je již třináctá v řadě známých a oblíbených ale především původních „hrníčkovek“, které za řadu let vyšly v nakladatelství Laguna. Tento díl se stane každodenním průvodcem, opravdovým slabikářem vaření pro začátečníky, kteří vstupují poprvé do kuchyně. Podle jednoduchých a srozumitelných receptů připraví od míchaných vajíček až po knedlíky a svíčkovou všechny pokrmy se zaručeným výsledkem, neboť za každým receptem je upozornění na chyby, kterých se při vaření mohou dopustit a tak se jich vyvarují. Po zvládnutí základní řady receptů už nebude těžké aby jednotlivé recepty obměňovali a dokázali tak v krátké době připravit nekonečnou řadu jídel. Tento díl „hrníčkovky“ však čtenářům odkryje i různá tajemství kuchyně. Například zde najdou vysvětlivky gastronomických označení, nejčastější používaná názvosloví v gastronomii, doporučené kombinace pokrmů s kořením, doporučené kombinace bylinek s masem, zeleninou a dalšími pokrmy. Seznámí však čtenáře i s různými technikami vaření a poradí jak nakupovat a uchovávat potraviny. „Hrníčková“ metoda, při které váhy nahradí hrníček, lžička a lžíce jim v kuchyni ušetří čas. Různé rady, fígle a nové poznatky v knize však najdou i zkušené hospodyňky.

ISBN:80-86274-70-5
EAN:8086274705
Doporučená cena:189 Kč
Počet stran 146 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 20. 12. 2005
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství Laguna
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace