Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

ProvenceŠkola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
ISBN:978-80-7391-315-1
EAN:9788073913151
Počet stran 352 stran
Datum vydání 2. 12. 2009
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Gui Gedda
Autor: Marie-Pierre Moineová
Nakladatelství Nakladatelství Slovart, s.r.o.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace