![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové.
ISBN: | 978-80-249-1424-4 |
---|---|
EAN: | 9788024914244 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 248 stran |
Rozměr | 170x240 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 19. 7. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah, přebal |
Ilustrátor: | Hrbková, Alena (foto) |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |
![](/front-module/image/logo.png)