Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Proč se klepou řízkyChemie v kuchyni

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí - od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko.

ISBN:978-80-7363-143-7
EAN:9788073631437
Doporučená cena:225 Kč
Počet stran 200 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 2. 9. 2008
Jazyk český
Vazba lepená brožura, obálka s chlopněmi
Autor: Ješátková, Tereza
Ilustrátor: Johanus, V.
Nakladatelství Dokořán s.r.o.
Tématická skupina 3 - Přírodní vědy, matematika
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace