![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Co se stalo s opravdovým jídlem? Ve světě fastfoodů, laviny různých diet a strachu z kvality jídla není čas na skutečné potěšení z jídla bez přísad a průmyslového zpracování. Přitom takové potraviny mají celou řadu výhod: po jejich pravidelné konzumaci se budeme těšit dobrému zdraví, budeme vitální, nabití energií. Stačí se podívat na zvyšující se výskyt diabetu, potravinové intolerance, alergií a zažívacích poruch a pochopíme, že jakkoli průmyslově upravujeme naše potraviny, ty nám to časem vrátí a podepíší se na našem zdraví. Jezte zdravě, jezte dobře a milujte to.
ISBN: | 978-80-7390-502-6 |
---|---|
EAN: | 9788073905026 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 232 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 4. 2017 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Lebedová, Sára |
Nakladatelství | Omega |
Tématická skupina | 9 - Umění |