![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Cholesterol je sloučenina, která se v poslední době stala pro mnohé z nás strašákem. Jeho zvýšená koncentrace v krevním séru se dává do spojitosti s rizikem aterosklerózy a dalších kardiovaskulárních chorob. Co dělat v případě zvýšeného cholesterolu? Můžeme jeho koncentraci nějakým způsobem regulovat? Pomůže nám dieta a jaká? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších podnětů najdou čtenáři v této knize. Autorka odhaluje některé mýty, kterými je cholesterol opředen, a ukazuje, že jeho hladinu lze účinně ovlivňovat pomocí přírodních prostředků. Všichni se můžeme stát pány svého zdraví a na této cestě nám bude kniha Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu neocenitelným průvodcem.
ISBN: | 80-86231-24-0 |
---|---|
EAN: | 8086231240 |
Doporučená cena: | 175 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Pořadí vydání | 1 |
Datum vydání | 4. 6. 2003 |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Jazyk | ostatní |
Nakladatelství | Start |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)