![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Publikace určená pro 3.ročník hotelových škol obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze v elektronické podobě součástí knihy.
ISBN: | 978-80-7373-054-3 |
---|---|
EAN: | 9788073730543 |
Doporučená cena: | 145 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 148x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 20. 8. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Fortuna |
Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |
![](/front-module/image/logo.png)