![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových. Představivosti se hranice nekladou!
ISBN: | 978-80-206-1543-5 |
---|---|
EAN: | 9788020615435 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 10. 2015 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Academia Barilla |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)