Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Pečení krok za krokemZákladní postupy a nejlepší recepty pro začátečníky

Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukroví. Jednotlivé kroky ilustruje více než 150 fotografií. Začátečníci zde najdou užitečné informace o surovinách a náčiní, které se stanou zárukou jejich úspěchu.

ISBN:978-80-249-0942-4
EAN:9788024909424
Doporučená cena:239 Kč
Počet stran 144 stran
Rozměr 190x260 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 10. 2007
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Burianová, Milada
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace