Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukroví. Jednotlivé kroky ilustruje více než 150 fotografií. Začátečníci zde najdou užitečné informace o surovinách a náčiní, které se stanou zárukou jejich úspěchu.
ISBN: | 978-80-249-0942-4 |
---|---|
EAN: | 9788024909424 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Rozměr | 190x260 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 10. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Burianová, Milada |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |