Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů. Do toho! • Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic • Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné • Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něco Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba.
ISBN: | 978-80-7433-182-4 |
---|---|
EAN: | 9788074331824 |
Doporučená cena: | 599 Kč |
Počet stran | 264 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 26. 4. 2017 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Víkend |
Tématická skupina | 9 - Umění |