Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Parmigiano reggiano50 snadných receptů s parmazánem

Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.

ISBN:978-80-206-1545-9
EAN:9788020615459
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 128 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 9. 10. 2015
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Čížek, Martin
Nakladatelství Naše vojsko - knižní distribuce s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace