Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Paštiky a teriny

Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček.

ISBN:978-80-249-1085-7
EAN:9788024910857
Doporučená cena:239 Kč
Počet stran 160 stran
Rozměr 210x270 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 10. 2008
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Štumpf, Eugen
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace