Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček.
ISBN: | 978-80-249-1085-7 |
---|---|
EAN: | 9788024910857 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 210x270 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 27. 10. 2008 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Štumpf, Eugen |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |