![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!
ISBN: | 978-80-7529-026-7 |
---|---|
EAN: | 9788075290267 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 17. 2. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Stárková, Jiřina |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |
![](/front-module/image/logo.png)