Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, jak připravit slavnostní pohoštění. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické náměty pro výuku vzdělávací oblasti Člověk a svět práce, a zejména pak tematických okruhů Pěstitelské práce, chovatelství a Příprava pokrmů.
ISBN: | 978-80-7496-201-1 |
---|---|
EAN: | 9788074962011 |
Doporučená cena: | 355 Kč |
Počet stran | 140 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 11. 2015 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s.r.o. |
Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |