Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Příprava pokrmů I.

Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické náměty pro výuku vzdělávací oblasti Člověk a svět práce, a zejména pak tematických okruhů Pěstitelské práce, chovatelství a Příprava pokrmů.

ISBN:978-80-7496-200-4
EAN:9788074962004
Doporučená cena:375 Kč
Počet stran 142 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 9. 11. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s.r.o.
Tématická skupina 11- Tělovýchova a sport
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace