Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Příprava bílých vín

Publikace je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.

ISBN:978-80-905319-4-9
EAN:9788090531949
Doporučená cena:564 Kč
Počet stran 292 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 10. 3. 2015
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Radix
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace