Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Oxid siřičitý v enologii

Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

ISBN:978-80-905319-0-1
EAN:9788090531901
Doporučená cena:286 Kč
Počet stran 151 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 10. 3. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Radix
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace