Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Osm chutí Asie

Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, se s vámi v této kuchařce podělí nejen o recepty a postupy asijské kuchyně, ale také o příběhy, které se za nimi skrývají. Vydejte se spolu s ním do jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodži a Singapuru. Stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak – nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nálady. A navíc je to zábava! Každá z osmi kapitol knihy je věnována jedné typické asijské surovině (kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli). Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky, hlavní jídla a dezerty či drinky, každý je navíc doplněn fotografií. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám, v knize najdete i tipy, kde sehnat potřebné suroviny. Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí restaurace SaSaZu, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA. Vydejte se tedy spolu s Shahafem a jeho knihou na cestu za taji asijské kuchyně i asijského životního stylu plného chutí, vůní a zážitků…

ISBN:978-80-87049-54-9
EAN:9788087049549
Doporučená cena:449 Kč
Počet stran 180 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 9. 2012
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství Smart Press
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace