![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Vynalézavost, jakou kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Nejjednodušší omáčkou je světlá nebo tmavá jíška, kterou zředíme vodou, fondem, mlékem nebo vínem a provaříme. Kromě klasiky, kterou představují holandská, béarnská, remuládová a bešamelová omáčka, najdete mezi téměř 250 recepty studené dresinky a dipy, teplé omáčky k těstovinám, zelenině, rybě, drůbeži, masu, ale také sladké dezertní omáčky, jež dodají pokrmům nový rozměr.
ISBN: | 978-80-249-1073-4 |
---|---|
EAN: | 9788024910734 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 210x270 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 12. 9. 2008 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Štumpf, Eugen |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)