Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Omáčky

Vynalézavost, jakou kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Nejjednodušší omáčkou je světlá nebo tmavá jíška, kterou zředíme vodou, fondem, mlékem nebo vínem a provaříme. Kromě klasiky, kterou představují holandská, béarnská, remuládová a bešamelová omáčka, najdete mezi téměř 250 recepty studené dresinky a dipy, teplé omáčky k těstovinám, zelenině, rybě, drůbeži, masu, ale také sladké dezertní omáčky, jež dodají pokrmům nový rozměr.

ISBN:978-80-249-1073-4
EAN:9788024910734
Doporučená cena:239 Kč
Počet stran 160 stran
Rozměr 210x270 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 12. 9. 2008
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Štumpf, Eugen
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace