![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Rozmanitá kolekce receptů dokládá, že olivy jako přísada dodávají zvláštní chuť pestu, bramborovému salátu, paelle, masovým pokrmům a dalším neodolatelným pochoutkám. Připravíte si 7 ochucených olejů, které pozvednou těstovinové omáčky a salátové zálivky. Okusíte chutné pomazánky na sendviče a toasty. Olivami pikantně přiostříte saláty, omáčky a zaručeně jimi obohatíte rizoto, těsto na žitný chléb, focaccie či slané koláčky.
ISBN: | 978-80-249-1241-7 |
---|---|
EAN: | 9788024912417 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 191x191 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 14. 7. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Brabcová, Blanka |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)