Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Obiloviny v lidské výživěStručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.

ISBN:978-80-87250-28-0
EAN:9788087250280
Doporučená cena:110 Kč
Počet stran 54 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 15. 1. 2016
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Forsapi s.r.o.
Tématická skupina 3 - Přírodní vědy, matematika
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace