![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
ISBN: | 978-80-87250-28-0 |
---|---|
EAN: | 9788087250280 |
Doporučená cena: | 110 Kč |
Počet stran | 54 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 1. 2016 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Forsapi s.r.o. |
Tématická skupina | 3 - Přírodní vědy, matematika |
![](/front-module/image/logo.png)