![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací.
ISBN: | 978-80-7391-686-2 |
---|---|
EAN: | 9788073916862 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 215x252 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 27. 2. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah, přebal |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)