Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

O sýrechSprávné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji

Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací.

ISBN:978-80-7391-686-2
EAN:9788073916862
Doporučená cena:499 Kč
Počet stran 160 stran
Rozměr 215x252 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 2. 2013
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah, přebal
Nakladatelství Nakladatelství Slovart, s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace