Ořechy nepatří pouze ke koktejlům a vínu, abychom měli co chroupat! Vlašské, para a kokosové, lískové, kešú a arašídy, mandle, pistácie, piniové oříšky i kaštany mají své pevné místo v gastronomii. Ořechové oleje se dokonale hodí k vaření i smažení. Ohromte hosty kořeněnou ořechovou pomazánkou. Vlašskými ořechy dodejte křupavost kuskusovému salátu. Připravte chléb s nádivkou z plísňového sýra a para ořechů, dalamánky s pekanovými ořechy, pikantní rostbíf s kaštany, krůtí roládu s pistáciemi a mandlemi...
ISBN: | 978-80-249-1242-4 |
---|---|
EAN: | 9788024912424 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 191x191 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 7. 9. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Brabcová, Blanka |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |