Dizertační práce se zabývá problematikou změn nutričních hodnot bramborových hlíz. Cílem práce bylo zjistit vliv odrůdové skladby, resp. varného typu, doby skladování, kulinářské a technologické úpravy brambor na jejich nutriční hodnotu. U sedmi vybraných odrůd brambor byly zjištěny hodnoty vlhkosti, popela, celkových dusíkatých látek, aminokyselin, škrobu, celkového fosforu v hlíze a ve škrobu.
ISBN: | 978-80-7454-098-1 |
---|---|
EAN: | 9788074540981 |
Doporučená cena: | 114 Kč |
Počet stran | 50 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 21. 9. 2011 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
Tématická skupina | 999 - nezařazeno |