Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny

Dizertační práce se zabývá problematikou změn nutričních hodnot bramborových hlíz. Cílem práce bylo zjistit vliv odrůdové skladby, resp. varného typu, doby skladování, kulinářské a technologické úpravy brambor na jejich nutriční hodnotu. U sedmi vybraných odrůd brambor byly zjištěny hodnoty vlhkosti, popela, celkových dusíkatých látek, aminokyselin, škrobu, celkového fosforu v hlíze a ve škrobu.

ISBN:978-80-7454-098-1
EAN:9788074540981
Doporučená cena:114 Kč
Počet stran 50 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 21. 9. 2011
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Nakladatelství Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace