![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení! Jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb • jak rychle, úhledně a správně krájet • jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu • druhy nožů a na co je používat • jak o nože správně pečovat. Všechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem.
ISBN: | 978-80-253-2241-3 |
---|---|
EAN: | 9788025322413 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Rozměr | 190x140 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 23. 10. 2014 |
Vazba | kniha, šitá vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Schürerová, Lucie |
Nakladatelství | Fragment |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)